logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
marylingebfke  
#1 Posted : Tuesday, September 26, 2017 4:27:44 AM(UTC)
marylingebfke

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/26/2017(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Den nyeste stil at gennemgå en makeover er 1990-udgaven af ​​den fablede nike air max 90 ultra 2.0 essential Mænd Grå Series. Med en redigeret version af den umiskendelige pulserende infrarøde farve, der først blev set på den oprindelige løber, er denne gang alle paneler strippet tilbage til et enkelt lag med den kloge brug af en computerprogrammeret fibervæv, der kan konstrueres for at ændre tæthed og elasticitet sammen med en farveændring afhængigt af, hvor disse ændringer er nødvendige.

Den nye version er blevet ombygget i ruskind og meshpaneler, der sidder på en ekstrem polstret sål med de samme hvide og levende orange farver. nike air max 90 ultra 2.0 kvinder Ved siden af ​​denne udgivelse er de 6 andre versioner i den nye kapselsamling alle tilpasninger af den samme infrarøde farve, selvom de er lavet i en række usædvanlige premiummaterialer som kork, fløjl og forskellige tryk som snakeskin og paisley.

Nike air max 90 ultra 2.0 essential hvid sort blev oprindeligt kaldt Air Max III indtil 2000, da skoen blev omdøbt til at afspejle det år, det blev oprettet. Det var den tredje sko i den banebrydende Air Max-serie, som var kendt for en synlig luftboble i mellemsålen og også som et af de mest teknologisk avancerede løbesko af sin tid. Luftboblen ændrede den måde, hvorpå løbere ville kigge efter deres sko, det var en visuel påmindelse om den polstring og komfort de fik fra deres sko.

Air Max 90 er en perfekt blanding mellem en træner til sportstøj og en fashionabel træner. Denne træners alsidighed betyder, at de kan bæres af mange forskellige tøj og til mange lejligheder. Selv om der er mange forskellige farver i denne træner, har vi besluttet at vælge nike air max 90 ultra 2.0 flyknit -træningspersoner i hvid til stil på 3 forskellige måder. Leveres i en "tredobbelt hvid", begge modeller er slankere og lettere end deres originale kolleger. De har en tekstil øvre med syntetiske overlays, signatur synlig Air-Sole enhed, og cored udsål til dramatisk at reducere vægten.

http://www.shoesmarkdk.com/
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.