logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
wqqBen  
#1 Posted : Friday, March 23, 2018 8:19:28 AM(UTC)
wqqBen

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/23/2018(UTC)
Posts: 2

UserPostedImage

"Tis säsongen för Nike Sportswears Timberland-inspirerade" Lin "-regim för att komma fram till butikshyllor. Medan de senaste två åren har vi sett ett antal Nike bästa retroser, så är det uteslutande estetiska, det här året har något meddelande om återvändande till formuläret varit märkbart frånvarande från frisläppningen, tills nu. Idag tar vi en titt på Nike Air Force 1 Mid Blå Glow Grossist Sverige "Lin" som släpptes i november 2015 exklusivt i en mans storlekskörning.

Nike Sportswear håller Nike Air Force 1 Mid Vita Köpa Online Classic med denna senaste tvåtoniga färgväg i Star Blue och White. Det försökta, sanna och aldrig ur stilens färgblock träffar lågt flygvapnet 1 med den ljusblå nyans och tar hand om det mesta av mocka och mesh övre med vit för Swooshes och mellansolen. Den vintage-stil orange Swoosh tunga logotyp avslutar dem.

Förhandsvisad inte för långt tillbaka, blev detta par förenat med en "University Red" Quickstrike-look (som visade sig lite mer på den infraröda sidan av saker att vara ärlig). Båda gör Bruce Kilgores ikoniska skapande rättvisa genom enkla, livliga accenter medan en OG 'Nike Air' branding landar på läderhälsan. Medan den här vita och gröna kombinationen omedelbart kan rita minnen till adidas Stan Smiths signaturestetik, lägger en djärv Swoosh-branding i en matchande Lucky Green en lite mer livskraft i hela Nike Air Force 1 Mid Svarta Grossist.

Bruce Kilgores ikoniska Nike Air Force 1 Mid Outlet Rea har nyligen sett sin skäliga del av uppdateringar nyligen, från den nya Flyknit konstruktionen till Ultra Outsole-verktyg som skar ner på den årgångsvikten med tanke på skoens tre decennier som livsstil. Den senaste Nike Air Force 1 Mid pair är en vardaglig nästan all-white-allt men istället för den ikoniska vita i vitt utseende, de övre byten i en Light Bone för en mindre förändring.

Lady Bay Area sports fans, har vi en sneaker för dig. Nike Air Force 1 Mid Pale Grå Rabatt kommer till hösten i en ny färgväg som du definitivt kan matcha med ditt Golden State Warriors-redskap, med en blandning av svart, gul och vit för Flyknit-övre accenterad med kungblå för läderens tunga. Med en lätt och bekväm design tack vare kombinationen av Flyknit och Ultra-verktyg, kan det här bara vara den perfekta sneakeren för någon Warriors-fan att rocka till match den här kommande säsongen.

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.