logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Joshuas@msgsafe.io  
#1 Posted : Tuesday, April 10, 2018 6:30:58 AM(UTC)
Joshuas@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/10/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Nike Air Force 1 Billigt rea har gått ihop med SagerStrong Foundation, TNT / Bleacher Report och Auction cause att hylla basketbollsutgivaren Craig Sager. Sager är en favorit bland NBA-fans och spelare. Inspirerad av Craig ikoniska stil och förkärlek för djärva mönster och färger på sina oklanderlig kostymer, skapade NIKEiD laget denna otroliga Air Force 1 konstruktion byggd med paisley utskrifter och vibrerande toner för att återspegla Sager energi. Bara 100 par vill auktioneras i USA genom Bleacher's Report och Auction Cause, med en del av intäkterna som går till SagerStrong Foundation. Vinnare av var och en av de 100 unika auktionerna får sina Sager Strong skor på cirka 30 dagar. PM EST under pre-game delen av ikvällens match mellan Cavs och Knicks.

Nike Air Force 1 Factory Store SverigeMid går kollegialt för denna akademiska "University Blue" färgväg. Den här versionen av Air Force 1 i mitten är svårt för en klassisk tvåfärgad färgblocket, mocka och duk med vita accenter. Oavsett om det är ett Tarheel eller inte, kommer det här att bli en hård färgväg för Air Force 1 fans. Ta tag i dem medan de är på jobbet Nike Sportswear-återförsäljare som Kith.

Medan Nike Air Force 1 Butik Sverigeinte helt bygga innehåll för användning på det militära området, det finns inget bättre sneaker för att återspegla seghet och hållbarhet för de väpnade styrkorna som denna '82 classic. Från och med denna torsdag kommer Nike att släppa ut en rad kamouflageutskrifter på Air Force 1 Low med reflekterande detaljering, vilket ger skorna ännu en stand-out-faktor. Om du är ett fan av camo-utskrift, blir det allt du behöver.

Nike Sportswear kommer tillbaka med en ny "Air" grafik på klackarna. Att gå enkelt med den övre i bara Obsidian syntetisk nubuck, den verkliga fokus på den kalla nya AIR branding på fliken hälen som klargör ordet upp och ner med en gemensam "I" i mitten. Nike Sportswear leverantörer som Sneaker Politics.
Nike Air Force 1 Mid går kollegialt för denna akademiska "University Blue" färgväg. Den här versionen avNike Air Force 1 outlet sverige i mitten är svårt för en klassisk tvåfärgad färgblocket, mocka och duk med vita accenter. Oavsett om det är ett Tarheel eller inte, kommer det här att bli en hård färgväg för Air Force 1 fans. Ta tag i dem medan de är på jobbet Nike Sportswear-återförsäljare som Kith.

Medan Nike Air Force 1 outlet online sverige inte helt bygga innehåll för användning på det militära området, det finns inget bättre sneaker för att återspegla seghet och hållbarhet för de väpnade styrkorna som denna '82 classic. Från och med denna torsdag kommer Nike att släppa ut en rad kamouflageutskrifter på Air Force 1 Low med reflekterande detaljering, vilket ger skorna ännu en stand-out-faktor. Om du är ett fan av camo-utskrift, blir det allt du behöver. Ovanstående "ökencamo" kommer att släppas den 29 oktober. "Duck Camo" vill släppa den här torsdagen den 13 oktober. De återstående fyra kommer att vara tillgängliga som NIKEiD-alternativ den 13 oktober.Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.